go to top icon
Εξειδικευμένα είδη Φυσικοθεραπείας, Άσκησης- Αποκατάστασης, Βελονισμού, Μασάζ, Εναλ. Θεραπειών, Sports Medicine & Fitness

Αμυγδαλέλαιο 1L

SKU: 102297

Γλυκό αμύγδαλο (Prunus Dulcis) εξευγενισμένο 100% αγνό φυτικό έλαιο, που λαμβάνεται από το πάτημα του σπόρου αμυγδάλου.

Ένα ανοιχτό κίτρινο λάδι, λαμπερό και σχεδόν άοσμο, κατάλληλο τόσο για καλλυντική όσο και για επαγγελματική χρήση.

Μπουκάλι 1L

17,00 €
Στην τιμή περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.
Διαθεσιμότητα:
Αποστολή
Διαθέσιμο
Αθήνα
Διαθέσιμο σε 1 - 3 ημέρες
Θεσσαλονίκη
Διαθέσιμο
+

Αναλυτική Περιγραφή

Το γλυκό αμυγδαλέλαιο χρησιμοποιείται ευρέως ως λάδι βάσης για μασάζ και ως γενικός φορέας άλλων ενεργών συστατικών (αιθέρια έλαια, εκχυλίσματα κ.λπ.), που εκτιμάται ιδιαίτερα για το χαμηλό ιξώδες και την υψηλή του ανοχή σε αντιδραστικά δέρματα.

Στα καλλυντικά σκευάσματα ξεχωρίζει η χρήση του ως φυσικό ντεμακιγιάζ.

Οφέλη:

- Χρησιμοποιείται για να απαλύνει όλους τους τύπους δέρματος, συμπεριλαμβανομένου του ξηρού και φολιδωτού δέρματος. Είναι μαλακτικό και ενυδατικό μαλακτικό και βοηθά στη μείωση της φλεγμονής. Λόγω της σύνθεσής του χρησιμοποιείται ευρέως στη βιομηχανία καλλυντικών.

- Χρησιμοποιείται ευρέως στα σπα για μασάζ γιατί είναι ελαφρύ αλλά βοηθάει τα χέρια να γλιστρούν και προσφέρει οφέλη για το δέρμα.

- Στην αρωματοθεραπεία ως έλαιο φορέα, δηλαδή αραίωση αιθέριων ελαίων.

- Χρησιμοποιείται στην περιποίηση των κατεστραμμένων μαλλιών αφού τους χαρίζει λάμψη και απαλότητα