go to top icon
Εξειδικευμένα είδη Φυσικοθεραπείας, Άσκησης- Αποκατάστασης, Βελονισμού, Μασάζ, Εναλ. Θεραπειών, Sports Medicine & Fitness Check our Brand Ambassador program here!

Στρώμα Lyapko Popular 7.0mm -9.5x32cm (Popular Mat 7.0mm)

SKU: 101720
Επιφανειακή θεραπεία πολλαπλής βελόνας (multi needle therapy and acupressure) με Στρώμα Lyapko Popular 9,5X32cm
37,00 €
Στην τιμή περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.
Διαθεσιμότητα:
Αποστολή
Εξαντλημένο
Αθήνα
Εξαντλημένο
Θεσσαλονίκη
Εξαντλημένο
+

Αναλυτική Περιγραφή

Στρώμα Lyapko Popular 9,5X32cm

Έχει τις ίδιες ιδιότητες με όλα τα άλλα στρώματα Lyapko

Έχει τη μέγιστη απόσταση μεταξύ των βελονών που συνεπάγεται αποτελεσματικότερη θεραπεία αλλά και μεγαλύτερη επίδραση- πίεση στην περιοχή εφαρμογής.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τοπικά σε όλο το σώμα και μπορεί να στερεωθεί με ζώνη γύρω από κάποια περιοχή των άκρων

Ο χρόνος αλληλεπίδρασης στο δέρμα εξαρτάται από τα συμπτώματα. Με συμπτώματα οξύς και έντονος πόνος, νευρικότητα, ευερεθιστότητα, αϋπνία συνιστάται η χρήση εφαρμοστών Lyapko κατά το δεύτερο ήμισυ της ημέρας ή κατά την κατάκλιση. Χρόνος εφαρμογής με στρώμα 15-30 λεπτά. Όταν τα συμπτώματα είναι χρόνιος πόνο που τις περισσότερες φορές συμβαίνουν τη νύχτα, υπνηλία, αδυναμία, μειωμένη αίσθηση, σε άτομα που έχουν αποδυναμωθεί από την ασθένεια και τους ηλικιωμένους, συνιστάται να χρησιμοποιήσετε εφαρμοστές το πρωί και το πρώτο μισό της ημέρας. Χρόνος δράσης με στρώμα 7-10 λεπτά

Γίνεται χρήση όλης επιφάνειας του δέρματος για διέγερση κι όχι μόνο συγκεκριμένων σημείων ενώ παράλληλα η μέθοδος δεν είναι επεμβατική.

Η θεραπεία είναι ασφαλής, δεν προκαλεί παρενέργειες και δεν έχει ηλικιακά όρια χρήσης